söndag 22 maj 2011

Resfeber

Nu börjar jag nog få lite resfeber, känner att jag börjar bli lite stressad. Imorgon skall jag iväg på Quiltcamp. En hel vecka hemifrån och hela veckan kommer jag bara att roa mig med min symaskin och tjejer som är lika sy/tyg-tokiga som jag. Fick ta en paus, jag bara springer här ut o in i rummen och köket, plockar lite här o lite där och jag får ingen ordning på någonting.

Idag började jag att plocka fram lite mer som jag ska ha med mig, sedan kom jag på att jag måste kolla bilen så att den är OK till imorgon med olja, vatten och framför allt bensin. Iväg till macken. Såg att jag hade bensin i bilen men tänkte att det är lika bra att fylla på med lite mer. Bensinen är dyr nu och tänkte att om jag fyller på med 400 kr blir det säkert bra. När jag körde från macken såg jag att jag nästan har full tank (70 liter), till Mörarp är det ca 6-7 mil. :)

Eftersom lapparna från vårt bostadsmöte fortfarande satt uppe på våra anslagstavlor i trapporna var jag bara tvungen att gå runt området och plocka ner dem.

Sedan packade jag in en present till vår dotter som fyllt år och ska ha kalas på lördag när jag inte är hemma. Nu slipper M oroa sig för att han ska fixa, nu kan han bara gå på kalas och roa sig. :)

Hela soffbordet är fullt med bra-att-ha-med-sig-grejer, nu gäller det bara att hitta väskor som räcker till.

Nu ska jag fortsätta att packa.

4 kommentarer:

 1. På söndag är det kalas för mågen så maken får ta presenten och åka dit tillsammans med sönerna medan jag sitter på tåget på väg hem till storsta'n igen.
  Skulle du glömma något så finns det säkert i butiken.
  Vi ses snart :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha det så bra på campen! Vi förväntar oss rapport sen ;o) Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Som sagt, ha det så bra på campen. Kram

  SvaraRadera
 4. Önskar dig en riktigt bra vecka, hoppas du får massor gjort!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera