söndag 13 februari 2011

Kryss i taket, jag har sytt idag :o)

Jag fick faktiskt sytt lite idag men fy sjutton vad uppställt det blev i syrummet. Gör ni likadant? Fram med tyger och vänder o vrider och man ska inte snacka om vilken beslutsångest jag får när jag ska välja färger. Varför ska jag alltid krångla till det så, andra säger att de tar vad de har men jag hittar alltid något fel på antingen är det mönstret eller så är det nyanserna. *grrr*

I alla fall, jag anmälde mig till en "Sy tillsammans" på Quilt- o Lapptekniks lista. Vi skulle sy en liten bonad med hjärtan inför Alla-hjärtans-dag och man ska ju hålla vad man lovar. Vi har haft sedan förra helgen på oss men då gick jag kurs för Philippa så jag skulle fixa det denna helgen. Jag kom så klart inte igång förrän idag, sent på eftermiddagen. Ååååhhh vad jag retar mig på mig själv, varför ska jag alltid vänta till sista minuten. Nu är den klar och resultatet blev inte helt perfekt men jag blev nöjd ändå och tycker den blev ganska söt.

Den är sydd på maskinen med frihandssömnad, allt utom när jag skulle vändsy den. Jag måste fixa något annat hänge till den, detta är alldeles för stort.

5 kommentarer:

 1. Grönt och lila, härligt! Kram

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt och originellt!!!
  Bor det en liten rebell inom dig?
  Kram Maja

  SvaraRadera
 3. Jättefin och läckert med lila hjärtan!

  SvaraRadera
 4. Den blev ju jättefin!
  Kramiz o ha en bra dag

  SvaraRadera
 5. Så snygg! Den är i mina favo färger, måste gör en till.
  Kram

  SvaraRadera