lördag 26 februari 2011

Bokrea

Jag tycker det är dåligt med syrelaterade böcker på årets bokrea. Har förstås köpt några böcker i alla fall.

Förbeställde några böcker på Bokus som jag hämtade i torsdags. När jag hämtat ut dem så gick jag igenom Åhléns för att slippa kylan. Där kollade jag bland böckerna och hittade ett par till som jag köpte.På Åhléns kan man ibland hitta väldigt billiga böcker. Kokböckerna kostade 69 kr/st, Mjuka djur ... 29 kr, Väskor 39 kr. Pekboken var nog den dyraste, 19 kr, om jag jämför med de andra och vad jag fick för pengarna. Nu blir det nog inte fler böcker för i år. (från bokrean) :)

Idag måste jag iväg och handla. Vi fick samtal från Tjeckien där vi bara hann få veta att mannens systerson kommer hit med buss och att han kommer på onsdag, sedan bröts samtalet. *hmmm* Vet inte var bussen stannar eller hur länge han tänker stanna hos oss.

5 kommentarer:

 1. Ska nog ta en liten tur på bokrean på måndag och se om jag hittar något skoj. Du hittade ju en hel del "matnyttigt".
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tycker också att du fyndade på bokrean! Jag fann 2 små böcker till snytorna och en pocket åt mej!

  SvaraRadera
 3. Härlig samling böcker!! Kram Lizzan

  SvaraRadera
 4. Hittade en deckare (tror jag) på rean idag. Tycker att det verkade lite "urvattnat". Din Leif GW bok lyssnade jag på i höstas. Den var bra tyckte jag!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 5. kul med lite bokfynd! jag har bara kollat lite på nätet, men inte hittat nåt jag fastnade för. Däremot hittade jag 3 fullprisböcker... Kommer förhoppningsvis i början på nästa vecka. Kul att få lite släktbesök! Kram Jenny

  SvaraRadera