söndag 30 januari 2011

Två veckor har gått ...

... sedan jag senast skrev här på bloggen. Förutom jobb varje dag och några styrelsemöten har jag varit med om en del annat som jag ska försöka sammanfatta så att jag hinner komma ifatt här på bloggen. :)

Veronica ordnade en inspirationsträff för quiltare på Folkets Hus i Limhamn. Mikael Svensson, en härlig människa, höll ett föredrag där han pratade om missbruk och beroende. Vad vi skrattade och kände igen oss efterhand som han pratade. Vi låg dubbla av skratt emellanåt. Jag hade såklart glömt kameran men Veronica har skrivit och lagt ut lite bilder på sin blogg.
http://veronicasquiltbutik.blogspot.com/2011/01/kvallen-ar-slut-och-det-ar-jag-ocksa.html
Tack Veronica för en härlig kväll.

Jag håller i en cirkel med 10 tjejer och vi kallar oss för Tiorutan. Vi hade en träff och denna gången hade vi inte förberett något gemensamt utan vi tog med det vi ville sy. Jag hade med "mitt dåliga samvete" Leannes House och fick broderat någon liten blomma den kvällen. Det går väldigt sakta men någon gång ska jag väl bli klar.
Inga-Britt, Birgitta, Lotta och Inger. De två ryggarna uppe i bild tillhör Eva och Lisbeth.
De flesta sydde hela tiden men som ni ser uppe i bild så har två fastnat vid datorn. :)

Härliga vinster och några inköp
Kunde inte låta bli att ta foto på några tyger som jag vunnit och köpt. JAG VUNNIT! Jag kunde inte tro mina ögon när jag läste. Tusen tack för jättefina vinster EvaJ, Maja och Wivi.

Uppe till vänster gröna/svarta tyger, lite blommiga tyger och nere till vänster ett tyg med möss som jag inte kunde motstå när jag var hos Veronica. Vid sidan om mustyget ligger också två tyger som jag köpte när Veronica hade rea, kan alltid bli till något. Maja har skickat en bunt med olika tyger som är jättefina. Av EvaJ kom ett ljust tyg med lite "pluttar" och från Wivi kom ett kuvert med ett lila tyg, har ni sett så fint alla dessa vinster passar tillsammans med mitt inköp av lila tyger. Det som ligger på höger sida är bra-att-ha-tyg som jag köpte när jag var på Öresundsquiltarnas månadsträff. :) Det ligger också ett tyg i en liten påse med en klisterlapp på, den kom med leveransen från SewThankful och det står "A little SURPRISE" på lappen. Kul!

4 kommentarer:

 1. Mikael Svensson är en toppenkille. Jag har hört hans föredrag om beroende och det stämmer in även på mej. :-)

  Vilken lycka att vinna så fina tyger...
  Kram o ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 2. Så roligt att få läsa lite om vad du haft för dig!
  Mustyget såg "musigt" ut;) Kul med sådana tyger ibland!
  kram Maja

  SvaraRadera
 3. Då blir det en utmaning Carmen att skapa ett alster av alla dina vinster!!!Väntar med spänning!!!Kramar

  SvaraRadera
 4. Nu ska du vara snäll, Carmen, Det var ju tygrelaterat vid datorn...Hihi!

  SvaraRadera