söndag 18 mars 2012

Symässa i Malmö

och den kunde jag inte hålla mig borta ifrån. Förra året blev jag besviken på mässan då det fanns så mycket där som jag tyckte inte passade in. Jag är inte intresserad av städprylar, glasögon, pärlor osv som det då fanns mycket av. Jag sa att jag inte skulle gå dit i år men det går ju att ändra sig. :)

Denna gången var Anki, som har bloggen "Mor Anki´s sida", i Köpenhamn hos sin dotter och vi bestämde att vi skulle passa på att träffas. Lite nervöst är det ju att träffa någon för första gången IRL, man vet ju aldrig hur man "passar ihop", men jag behövde inte oroa mig. Vi fann varandra direkt och det gick hur bra som. Dottern och barnbarnet var med men hon ville inte gå på mässan utan gjorde sta´n ensam i några timmar. Jag hade också bestämt att träffa Inga-Britt utanför och sedan skulle vi gå på mässan tillsammans.

Inga-Britt, Anki, Alice och i vagnen ligger Noah.


I år fanns det fler quiltbutiker, mer garner och jag tyckte jag fick ut mycket av dagen. Hade en liten kasse med mig hem med godsaker. Köpte bl.a ett tygkit till en påsklöpare av Quilthjärtat, jag har inte en enda påskduk så nu får vi se om det blir en påsklöpare till bordet i år, annars kommer det fler påskar. Vad mer jag köpte kan ni se på bilden.

5 hg lingarn till en tröja, stickmarkörer, tygkit till en påsklöpare, mönster till en bonad/löpare med applicerade äpplen


Hem kom jag trött och nöjd. Mässans betonggolv är ju ingen fröjd för fötterna så lördagen gick åt att vila benen.

Idag startade jag morgonen med tvättstugan, sedan ska jag agera chaufför till mannen som vill till en auktion utanför sta´n. Vi hämtar upp min dotter på vägen dit, sedan ska vi köra någonstans att fördriva tiden innan mannen vill bli hämtad. Det lutar åt att bli Bernstorps köpcenter och Burlöv Center, det är jättelänge sedan både dottern och jag var där. Jag får se, kanske vi hittar något kul att shoppa med oss hem.

7 kommentarer:

 1. Tack Carmen för att du visade dina inköp.
  Kram

  SvaraRadera
 2. En riktig spenderhelg :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt med mässa och att träffa vänner!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 4. Skoj med shopping på mässa... själv så har jag överfulla lagen så jag håller igen :) (iallafall ett litet tag)
  Ska till Aalborg och NQT i maj... då lär det väl bli shoppa av även för mej.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Va kul att du haft en så lyckad mässdag! Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Det var väl roligt att det var en SYmässa i år....Nu gäller det att sätta igång för påsken kommer med stormsteg!!!Kram på dig

  SvaraRadera
 7. Tur att det inte bara var jag som hade "tlötta" ben på lördagen! :-)
  Kram / Inga-Britt

  SvaraRadera