torsdag 1 mars 2012

Positivt tänkande

Som många vet så är jag arbetslös, förlåt det får man inte säga, jag är arbetssökande. Idag var jag på en Inspirations- och motivationsdag som Trygghetsrådet anordnat. Vi pratade mycket om när vi är på intervju, första kontakten med en arbetsgivare, första intrycket osv. Föreläsaren var bara så underbar, han skulle passa som stand up-komiker. Emellanåt skrattade vi så tårarna rann. Han sjöng också en snutt på en Elvis-låt och han kunde verkligen sjunga Elvis. När det var lunch så sa han att han hängde gärna med oss om det var någon som skulle ut och äta lunch. Jag fick inte veta att jag kunde vara med förrän igår, jag stod som reserv. Jag ångrar absolut inte att jag gick dit.

När vi slutade skulle jag gå till bilen för att köra till Eva på Färg & Form. Måste ju ha det dära rosa tyget som jag inte hittade när jag vände ut-o-in på allt här hemma igår. Som tur var kom jag på att jag har bara 5 minuters gångavstånd till Panduro så jag gick dit istället. Där låg det!!! Ett sött rosa tyg som jag köpte, hihihi inte behöver jag en hel meter till applikationer men det var ju lika bra att köpa när jag nu var där och så hade de 30 % på alla tyger. Jag köpte faktiskt bara det tyget. Gick in om på Apoteket och köpte en nagelsax, jag ska inte ha den till naglarna utan att klippa trådar med den. :) Funkar det inte med den som jag tänkt mig så får den väl åka in i badrummet.

Nu har jag pressat täcket, strukit HEATnBOND på en bit av det rosa tyget och ritat hjärtan på det. Klippa ut får jag göra imorgon. Usch, jag börjar bli nervös inför lördagens Öresundsquiltarträff.

Nu måste jag snart i säng, börjar tvätta kl 07 imorgon bitti. God natt! Vi ses imorgon igen!

3 kommentarer:

 1. "Between jobs" låter väl tjusigt ;-)
  Vilken kul dag du haft och tur som en tok att hitta tyg nedsatt med 30%. Du var duktig som inte köpte mer än det rosa.
  Ditt framträdande på lördag kommer du att fixa galant.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att du hittade DET härliga rosa tyget och till rea dessutom ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 3. Det är bara att gratulera att du hittade ditt tyg till billigare pris!
  Kul med inspiration!
  Kram

  SvaraRadera