torsdag 19 april 2012

Nu är jag trött ...

... ja mer än vanligt.

Har kännt mig så hängig den sista tiden men som alltid väntar jag och tror att allt ska gå över av sig själv. *hmmm* Att jag aldrig lär mig! *suck* Var och lämnade prov på vårdcentralen i tisdags och idag ringde min läkare och sa att det inte såg bra ut, jag skulle ta en kur med tabletter 3 ggr/dag i 5 dagar och sedan ska jag dit igen och lämna nytt prov. Igår var jag helt slut, slocknade i soffan vid 16.30-tiden och med lite spring på toa sådär varannan timme så vaknade jag vid 01.30, då hade M gått och lagt sig. Det var bara och tassa in i sängen och sova vidare.

Ikväll ska jag träffa mina sykompisar och hoppas de ska smitta av sig med lite energi. Vi byter trianglar med varandra enligt detta upplägg http://www.thequiltshow.com/os/shows.php/episode/802 och jag, som annars också alltid är i sista minuten, skulle sy dem igår kväll. Nu blev det inget med det utan jag sydde dem idag. Har nästan precis blivit klar med dem, tur att det går rätt fort.

Idag fick jag en bok som jag beställt på Amazon, 501 Quilting Motifs med en massa mönster som man kan använda när man quiltar. Den var mycket större och tjockare än vad jag hade föreställt mig, en trevlig överraskning. En annan trevlighet kom också med posten idag, det var det nya numret av myQuilt.

Nu önskar jag alla en trevlig kväll, det SKA jag ha. :)

5 kommentarer:

 1. Jag börjar snart fundera på om vi är likadana de flesta av oss som är i "lappteknikens lyckobubbla".
  Hoppas nu att pillerkuren får dig på fötter igen!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maja! Jag hoppas också att pillerna hjälper, känner inte igen mig själv längre. Jag pustar och stånkar för det lilla minsta jag gör. Tänk vad lite som egentligen kan göra dagen, en tidning o en bok som jag egentligen själv betalt för men kul är det. :)
   Hoppas du också snart blir bra och är på G igen.
   Kramar

   Radera
 2. Krya på dig Carmen. Hoppas vi ses den 5 maj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Vi ses vi redan imorgon, jag kommer. Den 5 maj kommer jag också, det ska bli kul. Jag kunde ju inte vara med förra gången och missade Veronica, det tyckte jag var mycket retfullt.
   Kram

   Radera
 3. Träff med syvänner, ny bok och ny tidning är alla bra läkemedel utan biverkningar ;)
  Kraam Lizzan

  SvaraRadera