måndag 27 februari 2012

Sticke i direktsändning

Jag har glömt berätta att jag i början av februari var med i direktsändning på Sveriges Radio Malmöhus. Vi var 5 glada stickorskor som nappade på uppmaningen tidigare i veckan om att komma på stickcafé i direktsändning. Jag har en förmåga att hoppa på det mesta men det var ett trevligt avbrott i vardagen.

Här är ett bildbeviset. :)

Bild tagen av Hans Zillén på Sveriges Radio Malmöhus.
Här blir grannstickerskan intervjuad.

6 kommentarer:

 1. Vad roligt!
  Fick du prata en massa?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ville inte prata alls men när han stack micken under näsan på mig så var jag ju tvungen att säga några ord. Tycker inte det är jag som pratar men det vet jag ju att det var. Klickar du på länken "direktsändning" i min text så kan du höra min ljuva (hmmm) stämma. :)
   Kram

   Radera
  2. Vad trevligt ni verkade ha!
   Tyckte nog att den var rätt så ljuv, din stämma!
   Ha det gott!
   Kram

   Radera
 2. Va' kul! Hörde att du stickade sockor på loop. Började du från tån eller skaftet. Jag köpte självrandande garn på mässan och tänkte försöka mig på den där loopen.
  Du får visa en bild på dina (färdiga?) sockor.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag stickar från tån och uppåt. Jag tycker det är lite krångligt men det kan vara för att jag inte är van. Det är första gången jag stickar sockor från tån, på rundstickor och båda samtidigt. Varför ska man göra det enkelt för sig, det är verkligen en utmaning. När de är färdiga vet jag inte, nu håller jag på med ett par tumvantar till mig. Också en utmaning, jag har inget mönster utan stickar på känn.
   Kram

   Radera