onsdag 11 januari 2012

Gulliga bloggläsare!

Tack snälla ni för alla kommentarer och all uppmuntran jag fått, både här på bloggen och i privata mail. Dessa kommer jag att gå tillbaka och läsa när jag känner att nedstämdheten börjar slå sina klor i mig.

I veckan som gått har det blivit ett flertal besök med provtagningar och besök hos läkare osv. Eftersom jag är den som har körkort så går det ganska mycket tid åt att vara chaufför.

Glömde berätta i mitt tidigare inlägg att mitt i all uppståndelsen i början av december så flyttade min dotter. Jag hade lovat att flytta "lösa" prylar som tavlor, lampor och sådant som inte går att packa men det blev inte mycket av med det. Vi tog istället allt en söndag i mitten av december när hon hyrt en lastbil som svärsonen körde + att hennes kompis och jag körde våra kombibilar. Vi körde två omgångar och så var allt flyttat. Nästan allt! :)

Nu har jag varit på IKEA ett flertal gånger, både med dotter och sonen som flyttade den 1 november. Jag har handlat en del plastbackar så jag kan sortera och kanske få lite mer ordning på mina tyger och prylar här hemma. Vi får väl se hur långt de räcker, kanske måste jag fylla på med fler vid senare tillfälle.

Jag håller samtidigt på att söka nytt jobb, blev ju arbetslös i mitten av november.

Tja ..... det var lite om vad jag håller på med för tillfället.

5 kommentarer:

 1. OM du visste vad det tänkts på dig/er.
  Det är väl ingen tröst, men fortsätter att tänka!
  Lycka till med jobbsökning och planerande!
  Stor Kram

  SvaraRadera
 2. Tänker oxå mkt på Dig o de dina. Ber en bön om att det skall ordna sig med allt till det bästa för Er. Många kramar

  SvaraRadera
 3. Hoppas du snart hittar ett jobb som du trivs med.
  Många tankar och stora kramar till dig.

  SvaraRadera
 4. Ser att jag missat ditt förra inlägg och jag säger bara jisses hur ni haft det!! Nu håller jag tummarna att det bara blir bättre!!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 5. Hallå där! Hur går det för er?
  Hoppas att allt är OK o att ni får ha hälsan med er.
  KRAMAR från mig!

  SvaraRadera