måndag 27 februari 2017

Nya tag!

Nu är det verkligen länge sedan jag skrev något här på bloggen. Jag måste skärpa mig, det är ju ändå kul att kunna gå tillbaka läsa och se på bilder. Ser att det blivit lite ändringar hur man hanterar bloggen och bilderna men jag ska nog sätta mig in i det så småningom.

Startar bara så nätt med att berätta att jag nu har gått i pension. Trodde jag skulle vara fri som fågeln men icke sa Nicke. Har nog inte varit så uppbokad någon gång som nu. Denna veckan har jag något inbokat varje dag. *pust* 😃

Vill först visa två bilder på sådant jag gjort till mitt ena barnbarn. När han föddes april 2015 fick han ett barnvagnstäcke med applicerade nallar. När han blev någon månad så var han rädd för den ena nallen och blev ledsen när han tittade på den. Den andra bilden är en stickad mössa med en nalle till tofs, det garnet köpte jag på en månadsträff av en butik som besökte Öresundsquiltarna. Länkar till Evas blogg och hennes Visa och Berätta måndag nr180.

Nu håller jag tummarna för att jag ska bli flitig att skriva på bloggen. Jag har en hel del på gång som jag kan visa. I helgen bokade jag biljetter till Luleå. Helgen före midsommar ska jag upp och sy tillsammans med en del andra sytokiga tjejer på Quilterian.

9 kommentarer:

 1. Kul att se dig på bloggen igen Carmen, både tänkte ket och mössan är jättegulliga, hoppas barnbarnet har förlikat sig med nalle. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo då, nu är han en riktig tuffing på snart 2 år. Idag är det ingen som "sätter sig" på honom, han är så busig ibland så jag håller andan och tummarna. :)

   Radera
 2. Tänk att en lite sötnos kan bli rädd för en go nalle!!
  Vad kul att vi ses hos Brita igen,längtar redan:))
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska bli jättekul att träffas igen. Har du fixat utmaningen vi fick med oss hem förra året? Jag har bara klappat på tygerna och har ingen aning om vad jag ska göra. :)

   Radera
 3. Men stackars liten som blev rädd för en så söt nalle! Hoppas det har gått över :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det var "ett kärt återseende", må jag säga.
  Det glädjer mig att Du tänker "ta nya tag"
  och jag ser fram emot att "få höra från Dig"
  innom en snar framtid.

  Dollandesign

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, du är go´ du! Nu måste jag rycka upp mig. På återseende!

   Radera
 5. Så bra Carmen att du hittat tillbaka hit. Kram Karin

  SvaraRadera