lördag 22 november 2014

Smyger igång med en julgåta

Åh, det var länge sedan jag var här inne. Ser att det gått mer än ett helt år sedan jag skrev något. Det har ju hänt en hel del men det största som hänt är att jag fick jobb i somras. Vi är 8 som blev anställda t.o.m den 31 december med möjlighet till förlängning. Jag håller ju tummarna för att jag får förlängt men allt beror sig på vilken budget vi fått och om det finns pengar till att ha kvar oss.

Jag har sytt lite under året men det kan jag visa en annan gång. Det jag vill visa nu är ett mysterium jag hoppat på, "Julegåte 2014" som Merete Veian gjort och som finns ligger ute på internet. http://mreteveian.blogspot.se/2014/11/julegatesm-snart-sew-x-mas-mystery.html
Jag ligger ju efter för de började sy redan i torsdags men jag har inte varit hemma så att jag kunnat sy. Får ta igen det ikväll istället sedan får jag väl avsluta imorgon.

Jag blandar hej vilt med mina tyger. Det blir randigt, rutigt, prickar och blommor så vi får väl se vad det blir för röra till slut. Så här ser mina tygbitar ut, nu innan jag börjar sy ihop dem.


4 kommentarer:

 1. så koselig at du forsøker deg! som du sikkert ser av min blogg, så har det også vært nesten stille siden sist julegåte(i fjor). det var sysaker i arbeid jeg ikke kunne blogge om, men nå håper jeg at det blir litt mer. sånt skjer. du fikk jobb, og det var bra! håper du får fortsette. fine stoffer, og lykke til!

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka! Håller tummarna för jobbet! Och ser fram emot att få se din färdiga julgåta.

  SvaraRadera
 3. Det var ju kul att du vaknat igen. Det ska bli spännande att se vad du hittar på.

  SvaraRadera
 4. Roligt att du är på G igen!!!!Kanske kan julgåtan var färdig till i morgon måndag???Bambikram

  SvaraRadera